Klanten over IP Marketing


IP marketing richt zich volledig op uw website. Het geeft inhoudelijke informatie over de activiteiten van bedrijven die op uw website actief zijn. Wij registreren bedrijfsnamen vanaf de eerste seconde. Ons uitgangspunt is meer leads genereren en bestaande klanten behouden. Bedrijven die actief met IP Marketing werken merken dat ze tot wel 20% meer leads genereren. Met IP Marketing sluit u de achterdeur van uw website!


Onze klanten

De bevindingen van onze klanten zijn erg belangrijk voor de continue ontwikkeling van IP Marketing. Ze zijn enthousiast over de rapporten die ze elke dag ontvangen in hun mailbox.“IPM is eenvoudig, 5% leveren zij aan wij doen de rest intern (verkoop)!”

“Ideaal de proefperiode, nu nog implementeren in de organisitie.”

“Wij hebben met de adwords controle tool onze adwords kosten met €750,- verlaagd.”

“Waar andere analytische programma's achterblijven gaat IPM verder.”

“Wij verliezen geen onnodige tijd!”

“WOW dit hadden wij jaren geleden al moeten hebben, het is er eindelijk. Wij behalen nu 15% meer leads per week!”

“IP Marketing verzorgt voor ons dagelijks rapporten incl telefoonnummers en adressen!”

“Met het rapport en alle gegevens die ik krijg wordt het weer leuk om acquisitie te doen. We kunnen ons nu beter richten op wat de klant zoekt!”

“Snel, handig en eenvoudig, dagelijks of wekelijks up to date. Nu weet ik wie van mijn klanten online zijn geweest!”

“Zowel de verkoop als de communicatie medewerker weet nu de respons eenvoudig uit te lezen via IP Marketing!”

BV&T Opleiding & Advies www.bvent.nl
BVT Opleiding www.bvtopleiding.nl
Question Degree www.questiondegree.nl.


Trainingen voor IN-Company Opleidingen

Zakelijk Engels
Cursus Time Management
Interne Auditor Cursus

Pratische Cursus TimeManagement. Klik hier

Cursussen Leidinggeven

Bundel Leidinggeven
Situationeel Leidinggeven Training
Training DiSC Training met ONLINE DiSC afname.
Training Coachend Leidinggeven
Cursus Zakelijk Nederlands
Cursus PHP Programmeren


Welke vraag u ook hebt, gericht op ontwikkeling van mensen, wij geven u net even deze extra stap naar een passende begeleiding. Cursussen die aan de hand van uw dagelijkse werk met de grootste zorg wordt samengesteld. U traint met de juiste begeleiding. Naast de training kunt u altijd voor vragen terecht bij uw trainer. Ons uitgangspunt is: Kennis moet beklijven ook nog naar verloop van tijd.Erkend Adviesbureau www.erkendadviesbureau.nl
IPMSolution www.ipmsolution.nl
QD Mailing www.qdmail.nl
ELearning Software Europe www.questiondegree.eu,
Educhains www.educhains.nl
IPMarketing www.ipmarketing.nl
DDOS Beveiliging www.ddos-beveiliging.nl
Bevoegd-Keurmerk In-Company Trainingen
IPM STATS www.ipm-stats.nl
Enquete Software USA www.questiondegree.com.
IN-Company Training www.incompany-training.nl
Gedeelde Websites www.gedeeldewebsite.nl
Solutions www.ipmsolutions.nl
Altijd meer winst? www.meerwinst-ipm.info
Training Instructievaardigheden www.questiondegree.nl/training-instructievaardigheden.php.
Effectief Communiceren Daar is BV&T opleiding & advies gedreven in.


Zolang er mensen bestaan, bestaat er communicatie. Al in de oertijd maakten mensen gebaren en spraken ze met elkaar; later maakten ze ook gebruik van het schrift. Tegenwoordig kunnen we ons een wereld zonder communicatie niet indenken. Behalve dat we met elkaar praten, gaan we naar een optreden van een cabaretier, we lezen de krant, we schrijven brieven, we luisteren naar de radio en we kijken naar een talkshow op de televisie. Het zijn allemaal vormen van communicatie. In arbeidsorganisaties neemt communicatie een belangrijke plaats in. Daarom hoort in deze leerstof ook een serie over communicatie thuis. In dit deel leert u wat er in het algemeen met communicatie samenhangt. We bespreken wat communicatie precies is en wat er allemaal bij komt kijken. Hierbij komen ook communicatieverstoringen aan de orde. Dan bespreken we welke doelen communicatie kan hebben, wat we willen bereiken met onze communicatie. We behandelen hierbij ook verschillende soorten communicatie.

Ook gaan we in op de mondelinge communicatie en met name de tweezijdige communicatie. We zullen hierbij vooral ingaan op de gesprekstechnische kant van mondelinge communicatie. Tevens behandelen we meerzijdige communicatie. Hierbij komen verschillende soorten communicatievormen aan de orde, met alles wat daarbij hoort zoals bv. een besluitenlijsten en communicatie naar meerdere.

Wanneer u met uw collega bepaalde afspraken over het werk maakt, of wanneer u op een feestje met mensen in gesprek raakt over een bepaalde film die u gezien hebt, of u schrijft een brief naar een familielid in Australië, dan bent u steeds bezig met communicatie.

Communicatie kan dus verschillende zaken betreffen. En als we het over een bepaalde vorm van communicatie hebben, bijvoorbeeld het gesprek, dan zitten ook hier weer verschillen tussen. Bovendien is het mogelijk dat een gesprek heel rustig begint, maar eindigt in grote ruzie. Er valt dus heel wat te zeggen over communicatie. Communicatie is geen vast gegeven, maar een proces. Dat betekent dat communicatie een bepaald verloop, een bepaalde werking heeft. Het betekent ook dat er voor communicatie minstens twee personen nodig zijn. Er vindt interactie plaats tussen de zender en de ontvanger. De een zegt iets, de ander luistert, of: de een stuurt een brief, de ander leest hem. We kunnen dit ook anders zeggen. We noemen de een zender, de ander ontvanger. De zender stuurt een boodschap naar de ontvanger. Of de ontvanger de boodschap goed ontvangt, is afhankelijk van de hoeveelheid storingen in de communicatie. Deze communicatiestoringen noemen we met een vakterm ruis. Wanneer de ontvanger een boodschap gekregen heeft, zal hij hier op welke manier dan ook, op reageren. De reactie van de ontvanger op een boodschap noemen we feedback. We kunnen nu een definitie opstellen over wat communicatie precies is.

Meer informatie neem contact op via 088-7744300

Met vriendelijke groet,
Gerdinand Buitenhuis
Accountmanager.
Scherm sluiten
 
Inlognaam:
 
Wachtwoord:
 
 Scherm sluiten
 

Afbeelding van werkwijze Haal meer uit uw website!
Wij krijgen vaak de opmerking, hadden wij dit maar eerder! Bij IP Marketing maken wij duidelijk verschil in particulier en de zakelijke markt. Hoe werkt IP Marketing: U kunt het vergelijken met een 'beursstand', er komen veel mensen langs maar als u niets doet, geen beweging of iets aan te bieden heeft, lopen alle mensen rustig voorbij. Sommige mensen kijken wel geïnteresseerd, maar als u niet uw stand uit komt lopen ze door. Als u actief bent, u heeft leuke gadgets om weg te geven en u nodigt mensen uit voor een praatje, dan heeft u op één dag altijd enkele (Prospect/Leads) klanten waar u op terug kunt komen. Zo werkt IP Marketing ook, u weet wie uw website bezoeken vanaf de 1e seconde! De acquisitie kunt u hierop aanpassen.

Selecteer uw eigen informatie en ontvang deze per mail!
De werkwijze van IP Marketing is eenvoudig. U plaatst de meetcode van IP Marketing en u kunt online direct inzien hoe het gebruik is van de bezoekers op uw website. U kunt zien welke pagina's goed lopen en of de site op de door u gewenste manier gebruikt wordt. IP Marketing gaat ervan uit dat u een bepaald doel heeft met uw website. Wenst u dat ze een contactformulier invullen of juist een product kopen? Wat gebeurt er met de betaalde 'Google Adwords' kliks. Wie zijn het die daarop klikken? Onze bevindingen zijn dat heel veel scholieren op deze kliks klikken. Hierop kunt u dan uw campagnes aanpassen. Dit kan tot wel honderden euro's per maand opleveren. Al deze informatie kunt u ook frequent aanvragen via uw mail adres.

IP Marketing is opgebouwd in het framework van Piwik
Waar Analytics ophoudt gaan wij verder. Analyse tools kunt u op het web zelf aanmaken maar weet dat deze steekproef gewijs informatie voor u verzameld. Denk hier aan google analytics (60%) of andere aanbieders. Deze geven maar een kleine percentage inzicht in de gebruiker en zijn website bezoek gedrag. Het platform waarin IP Marketing werkt is gekoppeld drie wereld databases. De plugins die IPM maakt in Piwik biedt u de mogelijkheid alles uit te lezen. Piwik is een open source webbased script, u kunt deze zelf ook gratis installeren. Maar dan hebt u hetzelfde als Google Analytics. Wij gaan verder en koppelen bestanden aan elkaar waardoor u ook de bedrijfsnamen, adres gegevens, telefoon, land, plaats, afgelegde weg op uw website en de zoektermen RealTime! Wanneer u actief uw acquisitie hierop afstemd levert dit u tot wel 15% meer klanten werving, Business to Business.
Direct contact
Wilt u twee weken gratis en vrijblijvend deze tool uitproberen.
Bel ons op: 088-7744300 of meldt u aan:

Scherm sluiten
 
Inschrijven

IP Marketing 3.0.
Inschrijven gaat snel en eenvoudig. Klik op onderstaande button en schrijf u in. U ontvangt ten eerste een vrijblijvende proefperiode van 14 dagen en/of 250B2B registraties.
TIP: IPM accepteert alleen persoonlijke e-mail adressen!
Wij wensen u veel klant informatie toe.
Scherm sluiten
 
Inloggen in IPM 3.0

Nieuw IP Marketing 3.0 CRM
De inlogprocedure is veranderd. U gaat nu naar IPM 3.0. Als u het oude lidmaatschap behoudt, kunt u via IPM stats naar uw gegevens gaan, daarin verandert verder niets.
Met het nieuwe IPM 3.0 kunt u uw bedrijven labellen en in de toekomst precies bijhouden wat de status is. Krijg dagelijks inzage in welke klanten weer interesse hebben gehad in uw organisatie en bekijk uw eigen belterug lijst via EXCEL, XML of PDF.