Vacature(s) IP Marketing


Actuele update, vrijdag 2 februari 2024Op dit moment staat er een vacature open bij IP Marketing:


Verkoper (Binnendienst / Accountmanager)

Ben jij een topper in de binnendienst? Dan zijn we op zoek naar jou. Als verkoper ben jij het gezicht straks van IP Marketing. Klanten komen bij jou voor vakkundig advies en informatie. Daarnaast moet je in staat zijn om door je inlevingsvermogen en sterke verkooptechnieken de klantbehoefte duidelijk te krijgen en daar bij aan te sluiten door middel van een passend aanbod.
Verkopen is jouw tweede natuur. Wanneer we zand gaan verkopen in de woestijn zie jij een uitdaging!

Jij bent de verkoper die vooral in kansen denkt. Daarnaast ben je in staat te schakelen tussen de verschillende partijen. Je zult werken in een kleine setting en er zal een grote mate van zelfstandigheid van jou worden gevraagd. Door deze zelfstandigheid moet je systematisch kunnen werken en doeltreffende informatie kunnen verstrekken.Functie-eisen / Profiel
 • Havo/HBO werk- en denkniveau;
 • Commercieel ingesteld;
 • Verkoopervaring is vereist;
 • Zelfstandig en systematisch kunnen werken;
 • Goed in de Nederlandse taal (schrift/spreken);
 • Geen acht tot vijf mentaliteit;
 • Je hebt affiniteit met begeleiding en projecten.
Wat bieden wij jou?
 • De functie is voor 32 tot 40 uur (n.n.b);
 • Zelfstandige werkplek;
 • Eigen agenda beheer;
 • Eigen ideeŽn worden toegejuicht;
 • Een gezellige werksfeer;
 • Van tijd tot tijd begeleid jij stagiaires die jou in jouw werkzaamheden ondersteunen;

IP Marketing richt zich volledig op de vraag: welke bedrijven hebben mijn website bezocht, en waar waren ze naar opzoek? IP Marketing geeft organisaties inzicht over welke bedrijven online zijn geweest. Daarnaast ziet u in een oogomslag wat ze allemaal hebben bekeken en worden de bedrijfsnamen en telefoongegevens van die bedrijven, die naar u opzoek waren weergegeven. Ons uitgangspunt is een marketing tool aan te bieden die de klant meer leads genereert. De ervaring van klanten is dat zij snel tot wel 20% meer leads kunnen genereren met IP Marketing. Met IP Marketing sluit u de achterdeur van de website!


Reageren / Solliciteren

Is deze baan iets voor jou? Solliciteer dan t.a.v. van Gerdinand Boerman.
Voor eventuele vragen: 088-77 44 300 of g.boerman@ipmarketing.nl
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Scherm sluiten
 
Inlognaam:
 
Wachtwoord:
 
 Scherm sluiten
 

Afbeelding van werkwijze Haal meer uit uw website!
Wij krijgen vaak de opmerking, hadden wij dit maar eerder! Bij IP Marketing maken wij duidelijk verschil in particulier en de zakelijke markt. Hoe werkt IP Marketing: U kunt het vergelijken met een 'beursstand', er komen veel mensen langs maar als u niets doet, geen beweging of iets aan te bieden heeft, lopen alle mensen rustig voorbij. Sommige mensen kijken wel geïnteresseerd, maar als u niet uw stand uit komt lopen ze door. Als u actief bent, u heeft leuke gadgets om weg te geven en u nodigt mensen uit voor een praatje, dan heeft u op één dag altijd enkele (Prospect/Leads) klanten waar u op terug kunt komen. Zo werkt IP Marketing ook, u weet wie uw website bezoeken vanaf de 1e seconde! De acquisitie kunt u hierop aanpassen.

Selecteer uw eigen informatie en ontvang deze per mail!
De werkwijze van IP Marketing is eenvoudig. U plaatst de meetcode van IP Marketing en u kunt online direct inzien hoe het gebruik is van de bezoekers op uw website. U kunt zien welke pagina's goed lopen en of de site op de door u gewenste manier gebruikt wordt. IP Marketing gaat ervan uit dat u een bepaald doel heeft met uw website. Wenst u dat ze een contactformulier invullen of juist een product kopen? Wat gebeurt er met de betaalde 'Google Adwords' kliks. Wie zijn het die daarop klikken? Onze bevindingen zijn dat heel veel scholieren op deze kliks klikken. Hierop kunt u dan uw campagnes aanpassen. Dit kan tot wel honderden euro's per maand opleveren. Al deze informatie kunt u ook frequent aanvragen via uw mail adres.

IP Marketing is opgebouwd in het framework van Piwik
Waar Analytics ophoudt gaan wij verder. Analyse tools kunt u op het web zelf aanmaken maar weet dat deze steekproef gewijs informatie voor u verzameld. Denk hier aan google analytics (60%) of andere aanbieders. Deze geven maar een kleine percentage inzicht in de gebruiker en zijn website bezoek gedrag. Het platform waarin IP Marketing werkt is gekoppeld drie wereld databases. De plugins die IPM maakt in Piwik biedt u de mogelijkheid alles uit te lezen. Piwik is een open source webbased script, u kunt deze zelf ook gratis installeren. Maar dan hebt u hetzelfde als Google Analytics. Wij gaan verder en koppelen bestanden aan elkaar waardoor u ook de bedrijfsnamen, adres gegevens, telefoon, land, plaats, afgelegde weg op uw website en de zoektermen RealTime! Wanneer u actief uw acquisitie hierop afstemd levert dit u tot wel 15% meer klanten werving, Business to Business.
Direct contact
Wilt u twee weken gratis en vrijblijvend deze tool uitproberen.
Bel ons op: 088-7744300 of meldt u aan:

Scherm sluiten
 
Inschrijven

IP Marketing 3.0.
Inschrijven gaat snel en eenvoudig. Klik op onderstaande button en schrijf u in. U ontvangt ten eerste een vrijblijvende proefperiode van 14 dagen en/of 250B2B registraties.
TIP: IPM accepteert alleen persoonlijke e-mail adressen!
Wij wensen u veel klant informatie toe.
Scherm sluiten
 
Inloggen in IPM 3.0

Nieuw IP Marketing 3.0 CRM
De inlogprocedure is veranderd. U gaat nu naar IPM 3.0. Als u het oude lidmaatschap behoudt, kunt u via IPM stats naar uw gegevens gaan, daarin verandert verder niets.
Met het nieuwe IPM 3.0 kunt u uw bedrijven labellen en in de toekomst precies bijhouden wat de status is. Krijg dagelijks inzage in welke klanten weer interesse hebben gehad in uw organisatie en bekijk uw eigen belterug lijst via EXCEL, XML of PDF.